EuroClinix

EuroClinix är en vårdgivare online som funnits med på marknaden sedan 2011. De läkemedel som tillhandahålls av EuroClinix är alla kliniskt prövade och de kommer från deras apotek i Storbritannien.

LogoRecensionReceptFri frakt
EuroClinix LogoEuroClinix
Besök

Konsultationen med läkare som är det första steget i processen är kostnadsfri.

Att det är en kostnadsfri konsultation man erbjuds gör att det är öppet för alla att använda de tjänster som EuroClinix erbjuder och man kan självfallet kontakta dem hur många gånger man själv vill.

Hur handlar man hos EuroClinix?

Om EuroClinix

Sjukvård på nätet är vad EuroClinix erbjuder och då de varit med i många år så är det en av de vårdgivare på nätet som man kan lita på. Det är en seriös sajt som tillhandahåller både läkarkonsultationer och recept på läkemedel.

De erbjuder ett säkert och bekvämt sätt för människor att köpa läkemedel online och då man inte träffar läkaren öga mot öga så är det också så att man erbjuder ett mindre intimt möte.

Detta är det många patienter som anser vara en av de bästa sakerna med EuroClinix, eftersom det gör att man kan tala om ”pinsamma” problem på ett lättare sätt.

De rekommenderar att man uppsöker sin egen läkare först för medicinsk rådgivning, men är det så att man inte kan träffa sin vanliga läkare, eller om man inte vill av en eller annan anledning så finns EuroClinix där för att rycka in.

Du får full medicinsk support före, under och efter din behandling och de har en support som är öppen måndag till fredag mellan klockan 09:00 – 18:00.

Du kan nå dem via telefon, brev, livechatt eller via e-post. Välj det alternativ som du känner dig mest bekväm med och kontakta dem så fort du känner att det är något du vill veta, eller något du behöver hjälp med.

De strävar efter att tillhandahålla en tjänst som är tillgänglig för alla, oavsett kön, civilstånd, religiös tro, politisk åsikt, ras, sexuell läggning, ålder etcetera. Här är alla välkomna och här tar man hand om alla med samma mått av respekt.

Vad EuroClinix tillhandahåller

Hos EuroClinix är det mycket man får som patient, så man behöver inte oroa sig över att man kommer att behöva sakna något. Allt det man tänker sig att man ska få ut av en vårdnadsgivare online får man (plus lite till).

Det är helt enkelt så att detta är en plats för alla som vill ha bra vård på nätet. Det är erfarenhet och proffsighet som ligger bakom deras framgångskoncept och om du bestämmer dig för att söka hjälp just här så är du i trygga händer.

euroclinix

Som patient hos EuroClinix så är det följande du kommer att få ta del av:

 • konfidentiella medicinska konsultationer
 • personliga recept utfärdade av registrerade läkare
 • läkemedel från ett ackrediterat apotek
 • gratis leverans nästa dag
 • gratis medicinsk rådgivning och support
 • en omfattande guide till tillstånd och deras behandlingar
 • patientsupport
 • enkel beställning med förnyelse av recept
 • enkel tjänst för spårning av försändelse

Konsultationerna går till som så att när man lägger sin beställning av läkemedel så ombeds du att besvara ett antal medicinska frågor. Bland annat är det så att du ska besvara frågor rörande din allmänna hälsa samt för det specifika tillstånd du söker hjälp med att behandla.

Den information läkaren får ut av dina svar används sedan för att bedöma hur just din lämplighet ser ut för det läkemedel som du har valt. Anledningen till varför man gör detta handlar om att läkaren måste vara säker på att det läkemedel hen skriver ut till dig inte är osäkert eller farligt för dig att ta.

Om det är så att läkaren anser at det finns minsta tvivel rörande säkerheten för dig att ta läkemedlet så kommer du inte att få ett recept på det läkemedel som du vill ha.

Om det är så att en av de läkare som EuroClinix samarbetar med bedömer att det är viktigt för dig att möta en läkare öga mot öga så kommer hen att säga det till dig i detta steg av mötet.

Hur handlar jag?

Det är långt ifrån svårt att handla hos EuroClinix. Allting är skapat på ett användarvänligt sätt så att patienten ska få det så enkelt som möjligt.

Det finns, av förklarliga skäl, ingenting att vinna på att göra saker och ting mer komplicerade än de redan är när det kommer till att erbjuda vård och läkemedel på nätet.

Processen ser ut såhär:

 • Välj ditt läkemedel
 • Fyll i det medicinska formuläret
 • Läkare utfärdar recept
 • Läkemedel skickas från apotek

Det är inte svårare än så! Leveransen är kostnadsfri och det finns inga dolda avgifter som gör att det blir en dyrare historia än vad det verkar från början.

Det är med andra ord ordning och reda och man behöver inte oroa sig över att det ska strula till sig med dyra extra avgifter som ju annars kan vara fallet när man köper varor och tjänster på nätet.

De erbjuder sin tjänst i flera olika länder på flera olika språk. De olika språken är svenska, engelska, franska, portugisiska, tyska, finska, polska och danska.

Olika avdelningar för olika tillstånd

Hos EuroClinix är det följande du kan få hjälp med:

 • Hälsa för män: impotens, manligt håravfall, tidig utlösning
 • Hälsa för kvinnor: minipiller, p-plåster, p-piller, p-ring, hirsutism, urinvägsinfektion, klimakteriet, skjuta upp mensen, akut p-piller
 • Sexuell hälsa: klamydia, gonorré, kondylom, bakteriell vaginos, ospecifikt uretrit (NSU), mycoplasma genitalium, trikomonasinfektion, bältros, munherpes, könsherpes, ureaplasma urealyticum
 • Allmän hälsa: astma, diabetes, hemorrojder, övervikt, sluta röka, influensa, högt kolesterol, högt blodtryck, inkontinens
 • Reseapotek: åksjuka, malaria, turistdiarré, höjdsjuka, jetlag
 • Hudvård: akne, psoriasis, svamp i underlivet

För att ta reda på vilka olika läkemedel som finns att välja mellan för att ta hand om det problem man har så är det bara att klicka på exempelvis ”impotens” så kommer det upp de läkemedel som säljs hos EuroClinix.

Dessutom kommer det upp en informationstext för varje kategori/avdelning när man klickar på åkomman, vilket gör att man lär sig något samtidigt.

Betalning och leverans

Hos EuroClinix kan du använda något av följande betalningsalternativ:

 • VISA
 • Mastercard
 • Klarna
 • Trustly
 • Sofort

När det kommer till leverans så är det så att man kan räkna med att det är diskret paketring, vilket gör att det känns bättre om det skulle vara så att man tycker att något läkemedel man beställer är ”pinsamt”.

Du väljer själv vart du vill ha ditt paket levererat, du kan be om leverans till ditt jobb exempelvis.

Slutord

Som ni kan se så får man mycket som patient hos EuroClinix. Man kan vara säker på att allting går rätt till, man kan känna sig trygg med leverans och betalning, det finns någon som kan ge support om man behöver fråga något med mera.

Dessutom är det så att det är legitimerade läkare och godkända apotek man stöter på när man vänder sig till EuroClinix, så man kan vara lugn och trygg som patient här.

LogoRecensionReceptFri frakt
EuroClinix LogoEuroClinix
Besök