Om ApotekSvea

Hej och välkommen till ApotekSvea.com – en Svensk guide som hjälper dig med det mesta inom medicin och hälsa. Här nedanför går vi igenom ett par saker som du som besökare kan göra här hos oss.

1. Jämför godkännda nätapotekLäs våra detaljerade apotek`s recensioner & hitta ett bra nätpotek snabbt och enkelt. Alla nätapotek hos oss är lagliga nätapotekare som har tillstånd att sälja läkemedel till Svenska kunder.
2. Jämför 1000-tals medicinpriserDu kan även fördjupa dig ännu mer och jämföra produkterna som apoteken har.  Hitta din produkt i vår produktkatalog så ser du vilket nätapotek som säljer produkten till det bästa priset.
3. Alla rea produkter samladeIstället för att besöka alla Svenska nätapotek för att se vilka rea produkter dom har så kan du bara besöka apoteksvea och ta en titt på de senaste rea produkterna från alla Svenska nätapotek.
4. Hälsotjänster onlineVi vill gärna vara en guide som har allt och därför recenserar vi även alla Svenska hälsotjänster så som Werlabs, Doktor online, Kry och liknande. Läs mer om läkarbesök i mobilen.
5. Nyheter & kampanjerVi har även koll på vad de olika nätapoteken erbjuder just nu. Hos oss hittar du därför alltid bra kampanjer och andra spännande nyheter.
Se till att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa exklusiva rabattkoder och erbjudanden.
Visa alla kampanjer
6. Lagliga nätapotek i EuropaMånga receptbelagda produkter som tex Viagra kan vi inte beställa online utan att först ha besökt en läkare som ger oss ett recept.
På ApotekSvea listar vi därför Europeiska nätapotek som kan sälja receptbelagda produkter till Svenska kunder.
Dock listar vi endast Eu apotek som säljer dessa produkter tillsammans med ett giltigt recept.

Trygghet är viktigast

Den röda tråden på ApotekSvea.com är trygghet och säkerhet. Vi vill kunna beställa läkemedel billigare men framförallt vill vi att det ska vara 100% lagligt, tryggt och säkert att handla hos de nätapotek vi presenterar här på sajten. Hos oss kan du som besökare därför alltid känna dig trygg och säker med de rekommendationer vi gör här.

Det är kort sagt endast därför vi skapade ApotekSvea eftersom det inte fanns en enda seriös guide i Sverige. De flesta tipsar och säljer om läkemedel som inte är äkta, inte godkänts eller produkter som levererar från andra sidan jordklotet.

Om du har frågor eller tips på hur vi kan bli ännu bättre får du jätte gärna skicka ett mail till oss på info@apoteksvea.com

Om ApotekSvea

ApotekSvea.com – det är inget apotek, det är ingen prisjämförelse sida och det drivs av en oberoende part. Så vad exakt är ApotekSvea egentligen?

Kort sagt är det en informations sida som valt att samla alla Svenska apotek under ett och samma tak tillsammans med andra Europeiska apotek som finns på nätet och som vi från Sverige kan beställa varor ifrån.

Vi gör det här av många anledningar men den viktigaste är att vi är apoteks och hälsokunder själva sen många år tillbaka och vi insåg att vi ofta måste leta oss fram i den här internet djungeln för att hitta pålitliga och bra leverantörer av olika läkemedel och hälsoprodukter.

Så vi bestämde oss för att göra det här enklare för andra som precis som vi tycker att det är smidigt att beställa på nätet. ApotekSvea är därför mer än bara en informations sida – det är en guide som gör vardagen enklare för oss.

Oavsett om du behöver hälsoprodukter som inte finns att köpa i Sverige, om du vill köpa vanliga Alvedon på nätet utan att behöva betala för frakten eller om du bara vill lära dig mer om ett specifikt problem eller en sjukdom så vill vi kunna hjälpa dig med detta.

Kontakta oss

Vi på Apotek Svea svarar gärna på frågor  och hjälper dig att välja rätt. Om du har frågor kring de produkter som rekommenderas här på sajten men känner att vår information inte besvarar den så får du gärna skriva till oss.

Detta är något som vi verkligen hoppas att du gör eftersom det hjälper oss att bli bättre och att hjälpa fler att få svar på frågor som vi kanske inte har tänkt på.

Du når oss enklaste via mailen som är info @ apoteksvea.com