Chin up mask

ChinUp Mask är en mycket intressant produkt som fungera som så att den hjälper till att strama åt ditt ansikte och ge ett litet lyft. Att man kan göra detta med en naturlig och smärtfri metod är såklart välkommet då det är många som vill ha hjälp med att mjuka upp, strama åt och stärka sin hud vid hakan.

Att kunna ge sig själv ett temporärt ansiktslyft i hemmets lugna vrå är ju ganska coolt, faktiskt! Att det är en populär produkt är således inte så konstigt, utan det är lätt att förstå varför det är många som testar ChinUp Mask.

Hur fungerar ChinUp Mask?

chin up mask

Det är helt enkelt en mask som hjälper huden runt haka och hals att bli fastare. Vid den första användningen så kan resultatet sitta i flera dagar. Behandlingen tar endast 30 minuter, så man kan lätt klämma i det under en vanlig kväll hemma. Det är alltid härligt med denna typ av behandlingar, eftersom man gärna vill att det ska gå ganska snabbt, men ändå ge bra resultat.

Du kanske inte kommer att känna dig direkt störtläcker medan masken är på, men det är en halvtimme av ditt liv, så det kan man ju stå ut med! Man är knappast snygg när man exempelvis har en lerbaserad ansiktsmask heller, så att ansiktsmask equals ”inte särskilt snygg” är vi vana vid. Vi vet också att resultatet är värd varenda minut av att känna sig ”osnygg”, så det är bara att köra på!

Denna mask arbetar ytligt så att den ska kunna ge resultat direkt. När man använder masker i allmänhet så vill man ju gärna att det ska vara så att man ser skillnad direkt efter att man använt en och detta kan man se fram emot när man använder ChinUp Mask!

Om det är så att man fortsätter använda denna mask regelbundet så kan det leda till att dubbelhakan reduceras! Dessutom är det på det viset att regelbunden användning gör så att produkten kan arbeta djupare i din hud, vilket kan leda till att kollagenproduktionen ökar. Detta, i sin tur, leder till slätare och ”yngre” hud. Knappast något man tackar nej till att få gratis!

ChinUp Mask innehåller antioxidanter som är bra för huden då de både rengör och återfuktar på djupet. Med denna hjälp på traven så kan man se fram emot att minska orenheter och blemmor och även akne kan försvinna med hjälp av antioxidanterna som finns i ChinUp Mask.

Använd vår rabattkod hos LeLuna

Just nu kan man beställa LeLuna Chin Up Mask med 5% i rabatt om man ange vår rabattkod WGH9TN i kassan.

chin up

Användning

Det är, som tur är, inte svårt att använda sig av ChinUp Mask, utan det är smidigt och snabbt fixat! Det medföljer måttband och band som håller masken på plats när man köper en av dessa masker. Man kan köpa testpaket som innehåller 2 masker och sedan, om man gillar resultatet, så kan man köpa ett större så kallat startpaket som innehåller hela 7 masker.

Då detta är en mask som inte bara ger direkta resultat, utan även kan ge beständiga resultat så är det ett bra köp. Om man ser till att använda sig av masken vid upprepade tillfällen så är det inte bara en dag, eller ett par dagar man får ett lyft och en uppstramning, utan det kan man ha alltid!

Nu ska vi berätta i detalj hur du ska använda denna mask, så häng med!

  • Börja med att mäta din haka (tvärs över)
  • Öppna upp förpackningen och applicera den på ditt ansikte. Självfallet är det så att du ska fokusera själva applicering på kinder och haka
  • Sätt fast det band som medföljer i paketet (slimmingband) och fäst det under din haka (kom ihåg att den färgade delen ska vara på utsidan)
  • Dra åt bandet och justera hålen för öronen
  • Dra sedan bandet tätt över ditt huvud och se till att fästa ordentligt!
  • Låt masken sitta på under minst 30 minuter och upp till 40 minuter
  • Efter att masken har suttit på mellan 30-40 minuter är det dags att ta av den och det gör du genom att långsamt ta av den från kanterna
  • Massera in din käke och nacke med den återstående krämen (den ska absorberas helt)
  • Mät din haka på nytt för att se resultatet!’

Riktiga människor och riktigt bra resultat

Här har vi en produkt som inte bara är som vilken produkt som helst, utan den har genomgått medicinska tester plus att testpersonerna har upplevt den som välfungerande, behaglig och prisvärd.

ChinUp Mask från UpYours är en mask som verkligen ger resultat och det är väldigt kul att se de före och efter-bilder som finns gällande just denna mask! Den ger ett riktigt bra lyft samtidigt som den stramar åt ansiktet.

Kom ihåg att inte kolla på de vanliga reklambilderna för ChinUp Mask, det är bättre att kolla på bilder med ”vanliga” människor istället för modeller som inte har någon som helst dubbelhaka från första början. Då blir det lättare att känna sig glad över resultatet, eftersom det är mer rimligt att jämföra sitt eget resultat med resultat från andra som faktiskt behöver lite uppstramning och lyft vid hakan.

Gör som så att du söker efter bilder på nätet på personer som använt denna mask och sök både med sökorden ”before”, ”after”, ”före” och ”efter” så att du inte endast år upp resultat från svenska användare. Ju fler bilder man kan ta sig en titt på, desto mer förberedd är man på vad man har att vänta sig.

Det är inte endast när det kommer till resultat i form av bilder som det är bra att söka efter information om ChinUp Mask både på svenska och på engelska. Överlag är det smart att alltid söka efter många olika resultat, för man vill ju gärna veta så mycket som möjligt om hur produkten fungerar innan man köper den.

Det finns mängder av bilder för resultatet efter ChinUp Mask, så det är bara att spana runt och välja ut bilder på personer som påminner om en själv. Det är lättare att se det slutgiltiga resultatet om man kollar på en bild på en person som ser ut som man själv gör. Det säger kanske sig självt, men det är ofta så att vi bara kollar på ett par stycken bilder utan att komma ihåg att ta hänsyn till om personerna å bilderna ens ser ut någorlunda som vi själva.

Som tur är så är de bilder som ChinUp Mask lagt ut på många olika personer med olika utseende och olika ”problem” vid haken från början. Man kan med andra ord hitta rätt bild att gå efter utan problem!