iForma

Superfood, raw-food och ekologiskt

Att handla superfood och annat kosttillskott online är vanligt idag. Men det som vi har upplevt svårt är att finna produkter som är ekologiska och som man kan köpa på ett och samma ställe. Det är därför vi har valt att sätta ihop en recension här om just iforma.se, ett online apotek som erbjuder ekologisk superfood. Läs vidare om du vill ha tips om ett ställe där du kan köpa nästan allt du behöver i form av superfoods.

iforma startsida

Besök iForma

Brett sortiment som vi gillar

Hos iforma.se kan man hitta många olika spännande produkter. Det finns bland annat sådant som är mer inne på spåret för träning och viktminskning, eller så kan man kolla på sådant som har med hår- och hudvård att göra. Det som är bra när en butik har ett brett sortiment är att man slipper handla från flera olika butiker. När man handlar för mer än 500 kr får man även gratis frakt!

Detta gör att iforma.se är en utav våra favoriter när det kommer till att handla ekologisk superfood online. Det finns dock vissa speciella saker som vi kände att vi saknade när vi sökte i “hyllorna”. Men med tanke på att det här är fortfarande en relativt ung e-butik så finns det säkert mycket som ska tillkomma inom de närmsta månaderna och åren i sortimentet.

Fördelar med att handla på iforma.se

Något som vi verkligen gillade med den här hemsidan är att den är enkel att navigera på och det finns ett brett sortiment. Sortimentet är uppdelat i dyra kategorier som vi kommer gå igenom mer djupgående längre ner.

Det finns även en sökfunktion som är väldigt enkel att använda sig av om man skulle vara ute efter något väldigt specifikt. Det är även väldigt bra beskrivningar om alla produkterna vilket gör att man till och med kan lära sig något nytt när man bläddrar runt bland supernyttiga produkter som kroppen definitivt kommer må bra av.

Användarvillkor och köpevillkor

Man kan skapa en inlogg och få tillgång till sin egna sida på den här sidan om man skulle vilja det. Det finns flera fördelar med att göra detta. Dels så kommer man få nyhetsbrev skickat till sin email (om man vill det såklart) med information om nya produkter, kampanjer och annat som kan vara kul att veta.

När man skapar en sådan inloggning så blir man även medlem vilket kan leda till extra förmånliga priser. Köpevillkoren är väldigt bra och något som vi gillade, förutom den snabba frakten, är att frakten är gratis om man handlar över 500 kr.

Och det är inte svårt att plocka kundvagnen full med kvalitetsprodukter i den här e-butiken. Så det är som sagt inget problem att komma upp i 500 kr när man ska handla på iforma.se. Om man däremot inte kommer upp i 500 kr så ska man inte känna sig nedstämd för det eftersom det fortfarande är snabb och relativt billig frakt.

Superfoods

Det finns mycket att välja mellan när det kommer till superfoods hos iforma.se och det absolut bästa med de här produkterna är att de är nästan helt genomgående ekologiska. Det är svårt att sätta en stämpel på vad som verkligen är ekologiskt eftersom en del av de här produkterna inte går igenom samma processer som andra produkter vanligtvis gör.

Men man kan absolut handla dessa produkterna på den här sidan med gott samvete. Även om det är så att man kanske först och främst köper dessa för att man vill ha en välmående kropp så ska man komma ihåg att det är viktigt att tänka på vår planet också.

Köttindustrin ska vara en av de största miljöbovarna i världen just nu. På så vis är det bra om man hittar substitut till kött och även om man inte vill sluta att äta kött helt och hållet så kan man ju alltid försöka dra ner på den här konsumtionen en aning.

Detox och vikt

För den som känner att den skulle behöva en riktig rensning av toxiner och annan skit som man utan att vilja det får i sig dagligen på grund av avgaser och ohälsosam mat så är en detox ett bra alternativ. När man genomför en detox så finns det lite olika saker man kan göra detta på.

Det finns de som väljer att sluta äta helt och hållet och endast dricker vätskedrivande drycker ett antal dagar. Det här är bra i vissa fall, till exempel om man inte har så mycket tid på sig att genomgå en detox. Men det är nästan bättre om man tar några veckor till att lägga om sina vanor helt och hållet.

Det hjälper väldigt mycket om man kör ett detox-program och det finns att köpa produkter till dessa på iforma.se. Precis som nämnts tidigare så är det här ett bra alternativ om man söker ekologiska produkter.

Te och snacks

På informa.se kan man hitta mycket när det kommer till te och snacks. Te är något som fler människor i Sverige borde dricka mer. Vi har en väldigt väletablerad kaffekultur vilket inte alltid har så positiva effekter på kroppen.

Kaffe innehåller ju koffein vilket kan skada kroppen på olika sätt. Kom ihåg att svart te också innehåller koffein, så därför bör man välja örtte, svart te eller vitt te istället.

Det finns öven rött te vilket smakar väldigt gott och kan ha liknande effekter som svart te fast inte vara skadligt. Om man funderar på vad som är bra snacks så kan man sluta fundera nu och bara kolla in sortimentet i den här e-butiken. Det är väldigt enkelt och behändigt eftersom man slipper tänka på om det är nyttigt snacks eller inte.

Skönhet

Många glömmer att det faktiskt också är viktigt att se över sina produkter i hemmet om man vill vara ekologisk och miljömedveten. På iforma.se finns det många spännande produkter som man kan prova, till exempel schampoo, balsam och liknande saker.

Dessa är inte bara bra för kroppen utan de kan vara bra för miljön också. Just hårvårdsprodukterna kan även motverka håravfall på ett naturligt sätt.

Besök iForma

Vårt betyg
Betygsätt informationen på den här sidan:
[Totalt: 3 Snitt: 1]