Om Apotek Svea

välj apotekApotekSvea.com – det är inget apotek, det är ingen prisjämförelse sida och det drivs av en oberoende part. Så vad exakt är ApotekSvea egentligen?

Kort sagt är det en informations sida som valt att samla alla Svenska apotek under ett och samma tak tillsammans med andra Europeiska apotek som finns på nätet och som vi från Sverige kan beställa varor ifrån.

Vi gör det här av många anledningar men den viktigaste är att vi är apoteks och hälsokunder själva sen många år tillbaka och vi insåg att vi ofta måste leta oss fram i den här internet djungeln för att hitta pålitliga och bra leverantörer av olika läkemedel och hälsoprodukter.

Så vi bestämde oss för att göra det här enklare för andra som precis som vi tycker att det är smidigt att beställa på nätet. ApotekSvea är därför mer än bara en informations sida – det är en guide som gör vardagen enklare för oss.

Oavsett om du behöver hälsoprodukter som inte finns att köpa i Sverige, om du vill köpa vanliga Alvedon på nätet utan att behöva betala för frakten eller om du bara vill lära dig mer om ett specifikt problem eller en sjukdom så vill vi kunna hjälpa dig med detta.

Kontakta oss

Vi på Apotek Svea svarar gärna på frågor  och hjälper dig att välja rätt. Om du har frågor kring de produkter som rekommenderas här på sajten men känner att vår information inte besvarar den så får du gärna skriva till oss.

Detta är något som vi verkligen hoppas att du gör eftersom det hjälper oss att bli bättre och att hjälpa fler att få svar på frågor som vi kanske inte har tänkt på.

Du når oss enklaste via mailen som är info @ apoteksvea.com