Lloyds Apotek

lloyds apotek logoMånga känner säkert igen Lloyds Apotek genom deras fysiska butiker. Deras nätapotek online håller precis samma höga kvalitet som deras vanliga butik. De erbjuder möjligheten att beställa receptbelagda läkemedel såväl som receptfria produkter hela vägen till dörren. I vår recension av Lloyds Apotek kommer vi gå igenom allt man behöver veta för att handla läkemedel på nätet.

Lloyds Apotek öppnande upp sin första butik i Eskilstuna 2010, då under namnet DocMorris. Ett namnbyte senare och totalt 77 butiker i 40 städer är Lloyds Apotek en etablerad och seriös läkemedelshandel.

Priser hos nätapotek

Det första och kanske viktigaste är givetvis hur prissättningen ser ut. Att handla på ett nätapotek är i regel billigare än att handla direkt i butik. Lloyds Apotek pressar ständigt sina konkurrenter genom att erbjuda sina kunder bra priser. Det gäller på såväl receptbelagd som receptfria läkemedel och produkter.

Handlar man på nätet kan man göra det i lugn och ro samtidigt som man sparar pengar. Det är smidigt och effektivt helt enkelt. En annan fördel med att handla genom ett nätapotek är att man kan få varorna skickade hela vägen till dörren, utan att det blir dyrare än att handla i en fysisk butik.

Lloyds apotek

Jämför med andra Svenska nätapotek

ApotekRecensionReceptFri frakt 
Kronans Apotek LogoKronans Apotek
Besök
Apoteket AB LogoApoteket AB
Besök
Meds LogoMeds
Besök
Apoteket365Apoteket365
  • Från 19kr
Besök
Hudotekets Apotek LogoHudoteket
Besök
Apomera LogoApomera
  • Från 149kr
Besök
Mecindo LogoMecindo
  • Från 599kr
Besök
Apotea LogoApotea
Besök
Apotek Hjärtat LogoApotek Hjärtat
Besök
Med24 LogoMed24
  • Från 499kr
Besök
SpoSve LogoAposve
  • Från 300kr
Besök
Apoteksgruppen LogoApoteksgruppen
Besök
Llyods Apotek LogoLloydsApotek
  • Från 59kr
Besök
Bandhagens Apotek LogoBandhagens Apotek (Stängd för tillfället)
Besök

Varför handla hos Lloyds Apotek?

Med tanke på att marknaden fullständigt exploderat de senaste åren med nätapotek till höger och vänster kan det vara svårt att veta vart man ska handla. Därför har vi gjort en lista på anledningar att välja just Lloyds Apotek.

  • Kundklubb där man samlar poäng på alla köp
  • Bra kundservice och support
  • Låga priser i förhållande till butik
  • Unika och exklusiva erbjudanden

Som ni ser finns det en hel del bra anledningar att handla från Lloyds nätapotek. Väger de tyngre än konkurrenterna får var och en helt enkelt avgöra. Vi finns här för att skapa en så rättvis och tydlig bild av apotek online som möjligt.

Leverans och frakt

Hos Lloyds Apotek kan man smidigt få beställningen hela vägen hem till brevlådan. Vart man har sin adress påverkar givetvis leveranstiden. Men allt som oftast tar det inte mer än ett par dagar. Man kan även välja att hämta ut sin order hos närmaste lokala Lloyds Apotek.

När man beställer hela vägen hem till brevlådan kan man räkna med 1-3 dagar leveranstid. Bor man i Stockholm kan man beställa express brevlådepaket för att garanterat få det nästkommande vardag.

Kundservice råd & tips

I samband med insjuknande eller något annat där man söker sig till apotek medför ofta massvis av frågor. Varför gör det bara ont när jag sväljer? Eller varför får jag en kraftig magsmärta när jag äter stora portioner? Detta är frågor som man hos Lloyds Apotek kan få svar på.

Klickar man ner menyn högst upp på sajten och sedan klickar på fliken “Råd & tips” kommer man till deras rådgivning. Där finns det en rad olika artiklar som kanske har de svaren just du söker.

Skulle det vara så att man inte fått svar på sin fråga genom rådgivningen går det utmärkt att ta kontakt direkt med Lloyds Apotek. Antingen ringer man till 08 – 505 104 00 under vardagar 08.00 – 17.00 eller så skickar man ett e-post till post@lloydsapotek.se. Så är ärendet brådskande är det effektivast att kontakta rådgivningen via telefon.

Självklart är personalen som svarar på frågor och funderingar utbildad och serviceinriktade. De vill att du som kund ska få bästa möjliga hjälp så snabbt som möjligt. Man kan alltid känna sig trygg när man kontaktar Lloyds Apotek.

Nätapotek direkt i mobilen

Om man exempelvis är på språng eller pendlar till jobbet kan det vara smidigt att klicka hem läkemedel och andra produkter via sin mobiltelefon. Och det är något som är fullt möjligt hos Lloyds Apotek.

Går man in på telefonens webbläsare och skriver in Lloyds Apotek kommer man till deras mobilanpassade hemsida. Den fungerar precis lika bra som den gör i datorn och allt innehåll finns tillgängligt. Skillnaden är att det är i ett lite mindre format.

Användarvänlighet och design

Den mest vitala delen i val av nätapotek kanske inte är designen på själva sajten. Men det är alltid trevligt med korta laddningstider, tydlig och stilren design. Något som Lloyds Apotek anammat ordentligt och faktiskt lyckats riktigt bra med. Vissa konkurrenters design kan ibland bli lite lätt rörig medan det är raka motsatsen hos Lloyds Apotek.

Med hjälp av menyn högst upp på sajten kan man navigera sig till det man söker. Dessutom har de en sökfunktion så har man koll på namnet på produkten går det givetvis att ta sig direkt från startsidan dit.

Användarvänligheten är helt enkelt hög och har precis allt som behövs för att man så snabbt som möjligt ska hitta sina produkter. Sedan är det bara att klicka på kundvagnen i vänstra hörnet och checka ut.

Pressar priserna och utmanar toppen

Även om detta är ett nätapotek som har flera fysiska butiker och en populär nätshop är det fortfarande en bit kvar till toppen. Men efter att ha etablerat sig ordentligt på marknaden har Lloyds Apotek bara växt sig större och större.

Att det finns flera aktörer på marknaden gör givetvis att priserna går ner en aning. Det är tack vare apotek som Lloyds, som utmanar de allra populäraste apoteken.

Avslutningsvis

Med en kundklubb där man samlar poäng och ett brett utbud av olika produkter är Lloyds Apotek ett bra nätapotek. De har precis allt man kan tänkas behöva och har smidiga leveranssätt precis som betalsätt.

Är man osäker kan man alltid klicka sig vidare och se om Lloyds Apotek har just det man är ute efter. Eller läsa en annan recension och se ifall det är något annat av alla nätapotek som fastnar mer. Vi vet iallafall att Lloyds Apotek är ett seriöst nätapotek med massvis av nöjda kunder över hela Sverige.

Vi kan alltid känna oss trygga när vi handlar hos nätapoteket. Har man några frågor och funderingar kan man som sagt vända sig direkt till deras kundtjänst eller skicka iväg ett e-post.