Apoteksgruppen

apoteksgruppen logoApoteksgruppen är en internationell apotekskedja och har flera franchisetagare i Sverige. Nu på senare år har de även blivit en välkänd och stor aktör på nätet. Att handla sina läkemedel och andra varor genom ett nätapotek online är något som blivit väldigt populärt den senaste tiden. Apoteksgruppen erbjuder sina kunder att handla både receptfria produkter såväl som receptbelagda läkemedel online.

När man beställer från Apoteksgruppen kommer beställningen att hamna hos närmaste apotek inom Apoteksgruppen. Det är väldigt smidigt att hemma o lugn och ro beställa sina produkter för att sedan bara svänga förbi och plocka ut sin order.

apoteksgruppen startsida

Jämför med andra Svenska nätapotek

ApotekRecensionReceptFri frakt 
Kronans Apotek LogoKronans Apotek
Besök
Apoteket AB LogoApoteket AB
Besök
Meds LogoMeds
Besök
Apoteket365Apoteket365
  • Från 19kr
Besök
Hudotekets Apotek LogoHudoteket
Besök
Apomera LogoApomera
  • Från 149kr
Besök
Mecindo LogoMecindo
  • Från 599kr
Besök
Apotea LogoApotea
Besök
Apotek Hjärtat LogoApotek Hjärtat
Besök
Med24 LogoMed24
  • Från 499kr
Besök
SpoSve LogoAposve
  • Från 300kr
Besök
Apoteksgruppen LogoApoteksgruppen
Besök
Llyods Apotek LogoLloydsApotek
  • Från 59kr
Besök
Bandhagens Apotek LogoBandhagens Apotek (Stängd för tillfället)
Besök

Alla erbjudanden hos Apoteksgruppen

När man klickar sig in på Apoteksgruppen.se kan man klicka ner en meny till höger på sajten. Där kan man sedan klicka sig vidare till ”Produkter” och ”Alla erbjudanden”. Där får man en snabb överblick över vilka exklusiva erbjudanden och rabatter som finns hos Apoteksgruppen för tillfället.

Kika gärna in titt som tätt då det hela tiden kommer nya kampanjer och erbjudanden på nätapoteket att ta del av. Det kan exempelvis vara ta tre och betala för två och så vidare.

Bättre priser online

Är man på jakt efter det billigaste nätapoteket är detta en bra början. Rent generellt har Apoteksgruppen väldigt bra priser över ett välsorterat sortiment. Man kan själv jämföra olika produkter hos de olika återförsäljarna eller så väljer man den som känns bäst helt enkelt.

Men räkna alltid med att åtminstone spara några kronor när du beställer direkt från webben. Sedan är det även tidssparande att beställa det man tänkt handla i sin egna takt. Istället för att ta sig till en butik och behöva gå runt och leta bland en massa människor.

Därför ska du välja Apoteksgruppen

Om anledningarna som hittills presenterats inte är tillräckligt för att övertyga dig att börja handla från nätapoteket Apoteksgruppen kommer några till.

  • Rådgivning direkt på sajten
  • Möjlighet att samla bonuspoäng på alla köp
  • Exklusiva erbjudanden och rabatter
  • Inbjudningar till aktiviteter på ditt lokala apotek

Några av dessa förmåner kräver att man går med i Apoteksgruppens kundklubb. Det är kostnadsfritt och man behöver inte ha med sig ett kort för att samla poäng, det räcker att man uppger sitt personnummer vid betalning. Mer om Apoteksgruppens kundklubb går att läsa längre ner i texten.

Apoteksgruppens kundklubb

För att gå med i Apoteksgruppens kundklubb krävs det bara att man fyller i ett kort formulär, sedan får man som sagt poäng på samtliga köp. Man får direkt 1000 kundpoäng vid registrering och varannan månad får man en bonuscheck beroende på hur många poäng man samlat ihop.

Utöver det får man även omtänksamma råd och tips från kunnig personal. Nyhetsbrev kommer med jämna mellanrum trilla in på den registrerade e-postadressen. Det finns bara fördelar med att gå med i Apoteksgruppens kundklubb. Ska du göra ett köp, se till att vara medlem innan så du får dina poäng.

Rådgivning och kundtjänst

Är man osäker och kanske behöver lite guidning på vägen? Då kan man klicka på fliken ”Rådgivning” högst upp på sajten. Där finns det färdiga guider inom olika områden som både Apoteksgruppen och Vårdguiden tagit fram.

Får man mot förmodan inte svar på sin fråga kan man kontakta kundtjänst via telefon eller ett formulär. Telefonnumret är 0771 – 760 760 och har öppet vardagar mellan 08.00 – 18.00. Kundtjänsten är kunnig och tar sig tid att lugnt svara på ens frågor.

Leveranstider och frakt

Har man beställt sina varor lite tidigare på dagen är de klara för avhämtning redan samma dag. Är det något läkemedel eller annan produkt som de måste beställa kan leveranstiden variera mellan 1-3 dagar.

Tänk på att beställningen bara ligger kvar i 14 dagar och skulle man inte hämta ut sina receptbelagda läkemedel får man inte heller pengarna tillbaka. Anledningen till det är att läkemedlet inte får säljas vidare utan måste destrueras.

Det är som sagt gratis att beställa varor från Apoteksgruppen. Och en stor fördel är att man får poäng på allt man handlar. Har man högkostnadsskydd räknas receptbelagda läkemedel in precis som om man skulle handlat i en fysisk butik.

Betalning, återbetalning och villkor

När det kommer till betalning är det kontokort eller faktura som gäller. Det är genom PayEx man anger sitt kortnummer för att sedan med hjälp av BankID slutföra betalningen. Det finns tyvärr inga möjligheter att delbetala hos Apoteksgruppen.

Vid betalning med hjälp av faktura har man 14 dagar på sig att betala. Apoteksgruppen gör en kreditprövning vid val av faktura som betalningsmetod.

Är det något fel på varan man beställt eller liknande kan man reklamera produkten där man hämtade ut den. Tänk på att hämta ut beställda läkemedel eller andra produkter. Görs inte det inom 14 dagar kommer du ändå att debiteras för köpet.

Som kund har man alltid enligt svensk lag 14 dagars ångerrätt, dagarna börjar räknas när du mottagit varan. Läkemedel, kylvaror och livsmedel omfattas dock inte av lagen.

Utbud och sortiment

Apoteksgruppen erbjuder sina kunder ett brett utbud av olika produkter och läkemedel. Precis som man kan förvänta sig utav en stor aktör på apoteksmarknaden. Här hittar man allt från skavsårsplåster till hostmediciner samt en hel del receptbelagda läkemedel.

Sortimentet uppdateras givetvis med jämna mellanrum. De varor som plockas in är givetvis testade och godkända att säljas i Sverige. På så sätt kan man alltid känna sig trygg när man handlar hos Apoteksgruppen.

Om man är ute efter att bara kika på lite erbjudanden passar detta nätapoteket utmärkt. Eftersom de ofta har riktigt bra och prisvärda produkter på rea. Håll ett öga öppet så kanske du lyckas klicka hem ett riktigt fynd.

Avslutningsvis

Att använda sig av Apoteksgruppen via sin mobiltelefon fungerar precis lika bra som på datorn. Innehållet är detsamma och att navigera sig på sajten lika enkelt.

En annan bra sak med detta nätapoteket är att sajten är väldigt tydlig. Man kan med hjälp av sökord leta fram en specifik vara eller få en överblick genom olika kategorier. Apoteksgruppen är en seriös och välkänd leverantör av apoteksprodukter och man kan alltid känna sig trygg i deras händer.